Riasztás esetén néhány percen belül a helyszínre érkeznek, a krízishelyzetben is nyugodt, magabiztos, rutinos szakembereink. A kiérkezéskor ellenőrzik az objektumot szükség esetén intézkednek és segítik a veszélyhelyzet és a károk elhárítását a hatóság megérkezéséig. 

 

Mi a különbség a vonulószolgálat és a járőrszolgálat között?

Ha járőrszolgálatra gondolunk először két foglamat kell elkülönítenünk. A járőrszolgálatot és a vonulószolgálatot, mint önálló szolgáltatásotípusokat.

  • vonulószolgálat tujaldonképpen egy széleskörű szolgáltatáscsomag, melynek igénybevétele eseti, a szolgáltatás a távfelügyelethez hasonlóan havidíjas, megrendelésével rendelkezésre állást veszünk illetve szolgáltatótól függően általában egy-két vonulást is. Természetesen szükség esetén ezen felül is jogosultak vagyunk az igénybevételére, de ez esetben már külön díjazás ellenében. Általánosságban igaz, hogy a vonulószolgálat igénybevétele mindig valamilyen téves vagy valós riasztásjelzésen alapul.
  • járőrszolgálat feladatkörébe beletartozhatnak a vonulószolgálat során szükséges tevékenységekek elvégzése is, de itt tulajdonképpen egy ütemezett preventív célú ellenőrzésről van szó. Ez azt jelenti, hogy riasztástól függetlenül egy vagy több adott napszakban/időben a védett objektum ellenőrzése megtörténik.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a vonuló/járőrszolgálat?

  • Kivonul, azaz riasztás esetén pár percen belül a helyszínen van. A vonulási idő pedig garantált. Ezt a megfelelő korszerű a feladatra leginkább alkalmas, extrém igénybevételre tervezett négykerékmeghajtású terepjárókból álló járműpark és jólképzett és elhivatott sofőrök valamint a modern navigációs technológiák biztosítják.
  • Biztosítja a helyszínt. A kiérkezéskor ellenőrzik az objektumot szükség esetén intézkednek és segítik a veszélyhelyzet és a károk elhárítását a hatóság megérkezéséig. Tehát a krízishelyzetben nyugodt, magabiztos, rutinos szakemberek állnak Ön mellett.
  • Dokumentál. Kollégáink minden intézkedése automatikusan és kézi úton is napolózásra kerül. Az autókba épített GPS alapján követhető az autók mozgása – így egyúttal biztosítva, hogy az Önhöz legközelebb eső egység reagál. Mind tervezett mind pedig eseti kinonulás esetén a fontosabb információk, történések dokumentálását kollégáink már a riasztás felvételétől elkezdik, segítve a későbbi esetleges eljárást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.